Rems España, S.A.U. - Màquines per ranurar

Rems Magnum RG

Màquina ranuradora: per a instal·lació, contraincendios, grans instal·lacions de calefacció, indústria i mineria

Fotografia de Màquina ranuradora
Robusta, compacta, màquina ranuradora de gran potència amb dispositiu ranurador pel ranurado en tubs per a sistemes d'unió ranurada. Per a instal·lació, contraincendios, grans instal·lacions de calefacció, indústria i mineria. Per a obra i taller.

Tubs d'acer DN 25–200 (300) 1–8" (12"), s fins a 7 mm. Tubs d'acer inoxidable, coure, alumini, PVC. Rosca en tubs 1/16–2”, 16–63 mm, rosca en barres 6–60 mm, 1/4–2”, amb equip de muntatge.

Construcció:

Robusta, compacta, preparada per a l'obra. De mesures i pes reduïts, p. ex. Rems Magnum 2000 RG-T només 68 kg. Safata per a eines. Bastidor o carro de transport amb safata, disponible com a accessori. Per a una altura de treball òptima i gran estabilitat.

Accionament:

Amb gran força i rapidesa. Engranatge estanco banyat en oli, totalment lliure de manteniment. 3 motors potents a triar. Interruptor de seguretat dempeus amb polsador d'emergència i 2 posicions per poder carregar tot el pes del cos durant el treball.

Dispositiu ranurador:

Robusta carcassa metàl·lica per suportar grans esforços. Manejable, fàcilment transportable, només 26 kg. Cilindre d'estrenyi oleohidráulico perquè l'avanç del corró de pressió sigui encara amb més força. Estructura de pressió amb bomba hidràulica manual. Topall de profunditat de ranura amb ajust de precisió, per limitar la profunditat de la ranura. Galga d'ajust integrada en la carcassa per a l'ajust previ de la profunditat de ranura.