Aguilar & Pineda Asociados, S.L. - Màquines de rentat i desgreixat de peces

Europlasma CD1000

Màquina de plasma al buit: amb 8 safates

Fotografia de Màquina de plasma al buit
Aguilar & Pineda Associats comercialitza la màquina CD1000 amb una càmera d'alumini, les dimensions interiors del qual són: 700 mm x 700 mm x 1000 mm i volum de 490 litres. Està equipada amb porta amb visor de cristall i 8 safates de 591 mm x 697 mm x 40 mm.

Té una línia de gas amb MFC (Mass Flow Controller) i un generador RF Standard de 2500 W.- KHZ.

Posseeix PLC amb pantalla tàctil de color, la funció del qual és controlar totes les variables del procés així com executar el procés automàticament i definir els diferents processos i receptes.

Aquest model pot portar velocitat variable de la bomba, diverses línies de gas, tambor rotatiu, sistema de càrrega personalitzat, sistema de rotllo per a teixits, engegada automàtica, etc.

Les peces es col·loquen en les safates, i les safates s'introdueixen a l'interior de la càmera. La porta de la càmera es tanca i es procedeix a realitzar el buit a l'interior de la mateixa aproximadament a 50 mTorr. A continuació el gas del procés s'introdueix a l'interior de la càmera. Una vegada estabilitzat el gas, el generador RF s'engega. El tractament de plasma comença. Acabat el tractament, el generador RF i el flux de gas s'apaguen. La vàlvula de buit entre la bomba i la càmera està tancada. Entra aire en la càmera i la porta s'obre. Les safates amb les peces tractades es treuen de la càmera. Les peces s'extreuen de les safates.

Les aplicacions que es poden fer amb aquesta màquina són: activació, neteja, ceràmiques, metalls, de diferents peces.