FM Grupo Tecnológico - Serveis per al sector mèdic i hospitalari

FM grupo tecnológico

Manteniment d'instal·lacions hospitalàries: servei d'assistència tècnica

Fotografia de Manteniment d'instal·lacions hospitalàries
Els hospitals i clíniques que empren equips d'imatge electromédicos, necessiten assegurar que els seus sistemes romanen en òptimes condicions el major temps possible, per la qual cosa resulta vital disposar d'un servei d'assistència tècnica del fabricador dels equips.

Aquests equips necessiten unes instal·lacions secundàries de refrigeració, bàsiques per al seu funcionament i que de no disposar d'aquestes condicions de manteniment i posada a punt, poden provocar la parada del servei dels nostres clients.

Un TAC, una ressonància magnètica, un accelerador, etc., amb una adequada posada a punt pel seu fabricant pot deixar de funcionar si falla l'equip de refrigeració per omissió o deficient manteniment del mateix.

Els seus sistemes de refrigeració necessiten ser inspeccionats regularment procedint a la neteja i substitució dels recanvis deteriorats. Així mateix el manteniment i les reparacions han de fer-se ràpida i eficaçment, ajustant-se al seu ocupat calendari.

Manteniment preventiu i correctiu:

Manteniment regular planificat per optimitzar la fiabilitat del sistema de refrigeració dels equips d'electromedicina així com de les condicions de confort dels espais climatizados.

Manteniment remot telegestión:

La Telegestión en les instal·lacions són eines molt importants i útils per al bon funcionament dels equips, amb les quals es poden realitzar tasques de manteniment, supervisió, actualitzacions de programari, monitoratge remot i gestió d'alarmes.