Industrias Ausere, S.L. - Envasadores-omplidores d'oli

Ausere HAM-3-OP

Llenadoras capsuladoras rotatives: també poden incloure etiquetadora

Fotografia de Llenadoras capsuladoras rotatives
Gran solució per a petites produccions. Màquina automàtica de funcionament rotatiu i electrònic apta per a l'envasament de líquids en envasos de plàstic o vidre des de 30 c. c. fins a 5.000 c. c.

Sistema d'ompliment amb tres aixetes volumètriques i/o per gravetat: dipòsit, canonades d'entrada de líquid, aixetes i forros exteriors construïts en acer inoxidable.

Capsulador automàtic per al tancament de les ampolles, porta acoblat un capsulador automàtic per a taps metàl·lics (pilfer-proof) i de plàstic amb tancament a rosca i/o pressió, formant un monobloc amb la llenadora, compost de tremuja d'acumulació de taps, distribuïdor mecànic dels mateixos, rampa de baixada i capçal de tancament de 4 rulinas.

Etiquetatge: és possible acoblar en la mateixa màquina un capçal d'etiquetatge o bé muntar una estació d'etiquetatge independent.

A més d'aquest monoblock, disposen d'un equip similar per treballar exclusivament amb envasos miniatures amb produccions de fins a 6.000 bph.

Model HAM-3-OP: producció per hora de 900 ampolles d'1/4 litre, 800 ampolles d'1/2 litre, 650 ampolles d'1 litre i 240 ampolles de 5 litres.