Industrias Ausere, S.L. - Omplidores de botelles

Ausere

Llenadoras capsuladoras rotatives: per caudalímetros

Fotografia de Llenadoras capsuladoras rotatives
Grup d'ompliment de funcionament rotatiu per a l'embotellat de qualsevol producte amb independència de la seva viscositat i conductivitat (aigua, sucs, oli, detergents, etc.).

Sistema d'ompliment per caudalímetros: segons sigui el producte, els caudalímetros seran mecànics de rodes ovalades, magnètics o màssics, d'alta precisió, amb aixetes d'ompliment d'obertura i tancament perfectes. El conjunt està format per un sistema de control i un caudalímetro per cada vàlvula. Disposa d'un dipòsit per alimentar a les vàlvules mitjançant un petit col·lector situat sobre els caudalímetros. El sistema treballa sense crear pressió en l'ampolla i amb una lleugera pressió en el dipòsit. A causa del petit nombre d'elements funcionals de la màquina, el cicle d'ompliment és de fàcil neteja.

Les ampolles entren al grup d'ompliment mitjançant un estel i se subjecten pel coll mitjançant unes pinces, dosant a distància o des del fons, segons el producte sigui espumoso o no.

- Dipòsit, canonades d'entrada de líquid i aixetes estan construïts en acer inoxidable.

- Cabina de protecció en metacrilat segons normes de seguretat de CEE.

- Els caudalímetros no requereixen d'un manteniment específic.

- Màxima precisió en l'ompliment: ± 1,5 grams per litre.

Per al tancament dels envasos, porta acoblat un capsulador automàtic per a taps de plàstic amb tancament a pressió o rosca i taps metàl·lics (pilfer-proof) amb tancament a rosca, formant un monobloc amb la llenadora, compost de tremuja d'acumulació de taps, distribuïdor-orientador de taps, rampa de baixada i disc de tancament a pressió o torreta de tancament a rosca.

Així mateix i com es mostra en la fotografia, cap la possibilitat d'incloure una torreta de bufat/esbandit formant un tribloc amb l'ompliment i el capsulado. Aquesta torreta és una màquina rotativa de funcionament mecànic equipada amb el nombre adequat de capçals per assegurar un temps de tractament òptim ajustat a les seves necessitats. Tots dos grups posseeixen el seu sistema de regulació d'altura motoritzada.

Elements opcionals:

- Elevador de taps.

- Tractament informàtic de la producció.

- Sistema de control d'ampolla sense tap.

- Tant el capsulador com la sopladora poden proveir-se com a màquines independents.

Aquests equips poden incorporar des de 6 fins a 70 vàlvules d'ompliment depenent de les necessitats de producció i especificacions del producte.