Mps Spain, S.A.U. (Marel) - Sistemes de transport per a escorxadors

MPS

Línies de pescat: per a porcí, boví i oví

Fotografia de Línies de pescat
MPS s'especialitza en el procés primari de preparació de carns: procés de sacrifici i pescat. Treballen en el desenvolupament, instal·lació i engegada de línies de sacrifici per a porcí, boví - boví i oví.

MPS Xarxa Meat Slaughtering proveeix línies completes, això vol dir que dissenyen fabriquen i instal·len els equips emprats en el procés, les solucions de transport i els sistemes de control.

MPS Xarxa Meat Slaughtering fabrica línies de pescat per a porcí, boví - boví i oví, amb components altament eficaços, dissenyats higiènicament, econòmics des del punt de vista del manteniment i fàcils de manejar.

Porcí: solucions de línies completes per 40 – 1.600 porcs per hora.

Boví: solucions de línies completes per 10 - 150 animals per hora.

Oví: solucions de línia completa per 100 – 1.000 bens per hora.

Solucions de pescat automatitzades: solucions automatitzades per a escorxadors amb capacitat per 250 – 1.300 porcs per hora.

Els més alts estàndards

MPS dissenya, fabrica i instal·la equips que satisfan els estàndards més alts exigits pel mercat. Ofereixen solucions especialitzades per a necessitats específiques:

Línia Welfare: satisfà les exigències que garanteixen el més alt nivell de benestar per als animals.

Q-line: integra innovacions en línies de sacrifici d'avantguarda per als clients i els mercats més exigents.

Línia compacta: combina la qualitat dels productes MPS amb solucions de pescat completes per a aplicacions de baixa capacitat (fins a 70 porcs per hora i fins a 20 animals per hora). Especialment idònia per als mercats que demanden solucions totalment autònomes.