Neurtek, S.L. - Serveis de calibratge, mesurament i assaig

Laboratori de calibratge: en òptica, temperatura i humitat

Fotografia de Laboratori de calibratge
El laboratori de calibratge Neurtek està acreditat per l'Entitat Nacional d'Acreditació conforme als criteris recollits en la Norma UNE-EN ISO/IEC 17025: 2005 (CGA-ENAC-LEC), per a la realització dels calibratges a l'àrea de: temperatura i humitat relativa i caracterització de mitjans isoterms.

A l'oferta de serveis de calibratge en lluentor, color i temperatura, s'uneix el servei de calibratge en humitat (tant en els laboratoris permanents de Neurtek com in situ, en instal·lacions del client). Aquesta oferta és especialment interessant en el cas de càmeres climàtiques per a assajos d'envelliment accelerat. Neurtek ofereix aquests calibratges per a sectors molt diversos dins de la indústria en general: automoció, aeronàutic, construcció, etc.

L'abast de la certificació permet calibrar càmeres climàtiques amb control d'humitat entre els 15 i els 60 °C i amb un camp de mesura entre el 10% i el 90% d'humitat relativa. Addicionalment, solament en temperatura, el camp va des dels -65 als +180 °C

Els instruments a calibrar inclouen: forns, estufes, incubadores, arcones congeladors, neveres, càmeres climàtiques, sales climatizadas i autoclaus.

Tots els certificats de calibratge emesos per Neurtek sota aquest procediment compleixen els requisits establerts en la norma UNE-EN ISO/IEC 17025:2005.