Roegele, S.A. - Injectors per a multicomponents-multicolor

Engel v-duo

Inyectoras verticals de gran grandària: obren nous potencials a la construcció lleugera

Fotografia de Inyectoras verticals de gran grandària
Engel Àustria ha introduït un innovador procés de compostos lleugers en la seva gamma vertical Engel v-duo. En inserir elements de reforç tals com a làmines i cintes orgàniques –i en el cas de polimerització in situ i el procés d'alta pressió RTM– sovint té sentit treballar amb gravetat. Una unitat de tancament vertical ofereix beneficis en aquests casos, augmentant l'eficàcia.

Engel v-duo facilita el procés de compostos lleugers. La versió vertical de la màquina duo de gran grandària també compta amb un disseny compacte amb baixa altura i pes. La baixa altura de la màquina assegura un accés fàcil a l'àrea de manipulació i manteniment mentre que el pes relativament baix de la màquina redueix els costos d'inversió ja que permet utilitzar les instal·lacions existents. També es redueix el cost de la base, si cal construir una nova estructura. Deixant de costat l'acumulador hidràulic convencional i optant per un ecoDrive que estalvia energia com a estàndard, la màquina és molt rendible.

Fins i tot la versió estàndard del model Engel v-duo ofereix una àmplia gamma d'opcions, mentre que unes altres es poden afegir en qualsevol moment. La tecnologia de control universal basada en una unitat de control CC 200 inclou paquets de programari per, entre altres coses, autoproteger, mesurar i regular el paral·lelisme entre plaques i optimitzar la força de tancament.

Els programes de control de la màquina desenvolupats durant els últims anys (per a injecció-compressió amb regulació precisa del paral·lelisme entre plaques, per exemple), també poden utilitzar-se en la v-duo.

El model Engel v-duo es troba disponible en cinc rangs de forces de tancament: 400, 700, 1.100, 1.700 i 2.300 tones.