Roegele, S.A. - Injectors per a multicomponents-multicolor

Engel e-mac

Inyectoras elèctriques: estalvia als clients superfície de producció i redueix costos d'operació

Fotografia de Inyectoras elèctriques
La gamma i-mac és la solució de precisió per a la fabricació de peces tècniques, una gamma composta per equips totalment elèctrics, modulars i eficients des del punt de vista energètic.

Existeixen els models de 50, 75, 100 i 180 tones de força de tancament. Es tracta d'inyectoras simples i totalment elèctriques per a la fabricació de components de dimensions precises.

Aquestes inyectoras amb el control de màquina Engel CC 200 ofereixen una completa integració tecnològica de modularidad i automatització. A més, gràcies al seu disseny compacte, aquest equip permet estalviar en superfície de producció i reduir costos d'operació.

Elevada precisió de repetició: els servomotores estan operats per un innovador sistema d'eixos que integra un circuit intermedi estabilitzat. L'energia de frenat es recupera, garantint així “un nivell inusualment alt” de l'eficiència energètica. Aquests equips treballen amb una precisió de repetició molt alta i, gràcies als moviments en paral·lel dels diferents eixos d'accionament, redueixen els temps de cicle.

Engel i-mac complementa la provada gamma Engel i-motion. Mentre les màquines de moviment electrònic s'empren sobretot en el camp de la tecnologia mèdica, la sèrie i-mac és una alternativa especialment econòmica per a aplicacions tècniques de modelo per injecció.