Roegele, S.A. - Injectors per a ús universal (termoplàstics)

Engel Speed

Inyectora ràpida per a envàs i embalatge: inyectoras d'alta velocitat

Fotografia de Inyectora ràpida per a envàs i embalatge
Amb la sèrie de màquines ràpides, Engel Àustria GMBH (Àustria) ha introduït una màquina ràpida, la qual combina rapidesa i capacitat productiva per a grans sèries de peces de parets fines.

Després de la primera presentació en la Fakuma 2005, el fabricant ha completat la sèrie de màquines ràpides a través de majors forces de tancament incorporant noves execucions d'unitats de tancament denominades Wide-Platen.

El debut s'ha celebrat a través de la màquina 2.800 kN de la sèrie ràpida. A aquest fet s'ha d'afegir la inclusió, al programa de màquines ràpides, d'una màquina de 1800 kN, així mateix a l'abril de 2007 entrarà al programa de fabricació una màquina de 3.800 kN de força de tancament.

Aquest programa de màquines inclou l'execució Wide-Platen (plaques ampliades).

Una ampliació de la distàncies entre columnes en sentit horitzontal i vertical que ofereix unes grans relacions d'espai per al muntatge de motlles amb mòduls d'automatització integrats amb complexes connexions de mitjans.

Aquest concepte de màquina va poder veure's en la passada Fakuma.

Amb una màquina del tipus 280/70 en execució Wide-Plate amb un motlle del fabricant austríac KTW es van produir taps de PAC-HD per a ampolles de beguda.

En aquesta instal·lació s'incorporava un sistema de control de visió artificial el qual verificava de forma individual els taps produïts.

Engel mostra la seva competitivitat en el sector de l'embalatge oferint instal·lacions completes per a aplicacions especifiques claus en mà. Quan parlem de màquines ràpides, normalment es requereixen solucions integrals com per exemple In-mould labeling passant per estacions integrades de comprovació fins a l'embalatge final de les peces.

Aquesta especialització en el sector està recolzada a través dels seus especialistes els quals tenen la comesa de projectar sistemes productius complets comprenent les necessitats del sector. Pròximament, la sèrie completa de màquines Speed abastarà 5 grandàries en uns marges de força de tancament que oscil·lessin des de 13.500 fins a 6.500 kN. Amb les seves màquines Speed, Engel ofereix temps de cicle en buit molt curts que oscil·len d'1,1 segons (en màquines d'1.350 kN) fins a màxim 2,2 segons (en màquines 6.500 kN de força de tancament).