Instrumentos Testo, S.A. - Mesuradors de pH

Testo 205

Instrumento mesurador de pH: compacte i d'una sola mà

Fotografia de Instrumento mesurador de pH
Testo 205 és un instrument compacte d'una mà dissenyat per al mesurament de pH, dotat d'una nova tecnologia de sondes que evita el trencament de l'elèctrode.

El seu disseny incorpora un gran volum de gel de referència de l'elèctrode que garanteix una gran durada. Altres innovacions en el disseny dels elèctrodes, incloent el diafragma d'un forat, asseguren que a les sondes no els afecta la brutícia i es netegen en segons.

L'instrument ha estat dissenyat tenint en compte la facilitat màxima d'ús. Els elèctrodes de pH es poden calibrar de manera senzilla i fàcil, ja sigui en un, dues, o tres punts (valors de pH 4/7/10) i els valors mesurats són fàcils de llegir gràcies al visualitzador il·luminat. Totes les funcions poden ser activades o desactivades per l'usuari.

Amb el testo 205 també es pot mesurar pH i temperatura de manera simultània gràcies a les seves sondes de pH i temperatura. La compensació de temperatura i el reconeixement del valor final es fan de forma automàtica. També disposa d'un innovador gel d'emmagatzematge. Es tracta d'un tap de gel usat per prevenir l'assecat l'elèctrode de pH sense degotejos. Inclou també envasos de solucions buffer amb dosificador per evitar que la solució es contamini.

Per a major comoditat i conveniència d'ús, l'instrument és estanc (IP 65).