Linde Gas España, S.A.U. - Gasos

Linde Gas

Gasos especials: per a molts sectors de la indústria

Fotografia de Gasos especials

Els gasos especials s'utilitzen en una gran varietat de sectors de la indústria. Per aquest motiu, Abelló Linde fabrica i subministra tots els gasos especials necessaris per reduir les emissions no desitjades, facilitar la detecció i mesurament de la contaminació en el sòl, en l'aigua i en l'aire i millorar l'ambient de treball. Els gasos especials són també un component vital a l'hora de proporcionar al món actual eines com: comunicació sense fils, telèfons mòbils, microprocessadors, xips de memòria i fibra òptica.

Els gasos de calibratge són mescles precises de gasos d'alta qualitat per a la investigació, el desenvolupament, el control de processos, l'assegurament de la qualitat, i l'anàlisi mediambiental. La gravimetria garanteix la dosificació exacta dels components i amb això, una màxima precisió. Els gasos de calibratge es poden subministrar complint una gran quantitat de normes internacionals. Totes les plantes de fabricació compleixen els requisits permanents.

Les exigències de puresa dels gasos augmenten constantment des de diferents indústries i àrees de recerca. Els gasos més purs subministrats per a la indústria electrònica arriben graus de puresa de 9.0 (99,9999999 vol%). Els procediments de post-depuració permeten reduir les impureses a valors de l'àmbit de ppb (billonésimas).

La firma disposa també d'un equipament propi de producció i post-depuració, juntament amb les eines necessàries de precisió analítica per subministrar gasos reactius per a l'electrònica amb una puresa de fins a 6.0.

La utilització d'un gas d'alta puresa o d'un gas de calibració cal imposa uns requisits estrictes respecte a l'equipament i al sistema de distribució de gas. Abelló Linde pot oferir tot l'equipament necessari, des d'un regulador fins a un sistema de distribució complet que mantingui la qualitat del gas des de l'origen fins al punt d'utilització.