6TmesTallipes, S.L. - Màquines de filetejar

CRM Sector Simplex

Fileteadoras automàtiques: de fulles múltiples

Fotografia de Fileteadoras automàtiques
Les fileteadoras automàtiques de fulles múltiples Sector Simplex, tallen en filets d'igual espessor i en una sola vegada, tots els tipus de carns fresques sense os, fetges pancetas adobats, etc. El producte tallat en filets queda compacte, permetent el seu envasament en un únic tros precortado. L'espessor dels filets pot variar entre 6 i 50 mm, substituint de manera simple i fàcil el conjunt de fulles. En la versió doble es té la possibilitat de tenir 2 zones de cant amb diferents espessors.

Les seves reduïdes dimensions permeten la seva aplicació per a grans produccions en poc espai.

Totalment construïdes en acer inox AISI 304, inatacable pels bacteris, les fileteadoras Sector Simplex estan dotades de sistemes de protecció ( Directives 98/37/CE i les seves modificacions) sent el seu maneig segur i simple fins i tot per a personal no especialitzat. Totes les parts en contacte amb el producte són fàcilment inspeccionables i rentables mitjançant hidrolimpiadora alta pressió (incorporat sobre comandes), segons la normativa europea i americana.

En conclusió, les fileteadoras Sector Simplex ofereixen: filets de carn fresca d'espessor constant, la possibilitat d'envasar la peça completa precortada, la seva integració en cadena d'envasament i sobretot, la possibilitat d'altes produccions amb economies de personal reduint us costos de producció.