Duerolab, S.L. - Forns i estufes per a laboratoris

Ecocell

Estufes de circulació natural: per a processos d'assecat i escalfament de materials

Fotografia de Estufes de circulació natural
Una línia d'estufes econòmiques per a processos d'assecat i escalfament de materials amb un ampli rang de temperatura i un procediment precís i segur. La línia Ecocell es distingeix per un funcionament silenciós i la circulació d'aire suau a l'espai útil.

Volum interior: 22, 55, 111, 222, 404, 707 litres.

Rang de temperatura: des de 5 °C sobre temperatura ambienti fins a 250 °C.

Càmera interior: acer inoxidable DIN 1.4301 (AISI 304).

La seva robusta construcció i perfecta protecció contra corrosió estan assegurades per una capa exterior d'acer zincado, vernissada de l'exterior amb laca dura i resistent. La càmera interior de doble camisa i la porta són d'acer inoxidable d'alta qualitat (DIN 1.4301, AISI 304). La càmera està excel·lentment aïllada per un material ecològic que redueix les emissions de calor a l'exterior i consum d'energia fins al seu mínim. Per facilitar la neteja, les parets interiors són extraïbles. A més, la càmera està equipada amb una vàlvula de ventilació ajustable i, opcionalment, es pot afegir la porta amb finestra i llum interior. Per a l'aïllament excel·lent de la càmera, el tancament de la porta està assegurat en quatre punts. Una gran varietat de volums en línies Standard-line o Komfort-line diferenciades pel nivell del sistema de control per microprocessador.

La línia d'estufes econòmiques Ecocell amb volums de la càmera de 22, 55, 111, 222, 404 i 707 litres, rang de temperatura des de +5 °C sobre temperatura ambienti fins a 250 °C i regulació precisa de la temperatura és ideal per a treballs amb matèries corrents en laboratoris o indústries. La línia Ecocell es distingeix per un amplio rang de temperatura, un funcionament silenciós i una circulació d'aire suau a l'espai útil. És ideal per a processos d'assecat i escalfament de materials corrents de laboratori segurs i d'alta qualitat. Ofereix alta comoditat de maneig, la regulació precisa i els temps curts per a l'homogeneïtat de la temperatura dins de la càmera després d'obrir la porta. Els equips de la línia Ecocell compleixen els requisits tecnològics de la legislativa de la UE i República Txeca.