Duerolab, S.L. - Forns i estufes per a laboratoris

Stericell

Estufes de circulació forçada: ideal per a l'esterilització d'aire calent en sanitat

Fotografia de Estufes de circulació forçada
La línia Stericell serveix per a escalfament i assecat de materials i esterilització d'aire calent. El sistema de control per microporocesador assegura un control de l'obertura de la porta i vàlvula de ventilació, i així garanteix la seguretat dels processos. L'ajust de programari especial assegura un curs precís de processos d'assecat o esterilització.

Volum interior: 22, 55, 111, 222, 404 litres.

Rang de temperatura: des de 10 °C sobre temperatura ambienti fins a 250 °C.

Càmera interior: acer inoxidable DIN 1.4301 (AISI 304).

La seva construcció robusta i la protecció contra la corrosió perfecta estan assegurades per una capa exterior de làmina d'acer zincado, vernissada de l'exterior amb laca dura i resistent. La càmera interior de doble camisa i la porta són d'acer inoxidable d'alta qualitat (DIN 1.4301, AISI 304). La càmera està excel·lentment aïllada per un material ecològic que redueix les emissions de calor a l'exterior i consum d'energia fins al seu mínim. Per facilitar la neteja, les parets interiors són extraïbles. A més, la càmera està equipada amb una vàlvula de ventilació ajustable i porta interior de cristall. Per a l'aïllament excel·lent de la càmera, el tancament de la porta està assegurat en quatre punts. Una gran varietat de volums en línies Standard-line o Komfort-line diferenciades pel nivell del sistema de control per microprocessador.

La línia Stericell es distingeix pel seu funcionament silenciós i la circulació forçada d'aire suau dins de la càmera. És ideal per a processos segurs d'assecat, escalfament i esterilització de materials de laboratori, amb volums de la càmera de 22, 55, 111, 222 i 404. El volum de 404 litres permet encastar l'aparell en una paret, també en model de dues portes. El sistema de circulació de l'aire dins de la càmera patentat assegura la distribució homogènia de la temperatura dins de la càmera ràpida i precisa i, així mateix una calefacció perfecta de les mostres. La línia Stericell ofereix l'alta comoditat de maneig, la regulació precisa i els temps curts per a l'homogeneïtat de la temperatura dins de la càmera després d'obrir la porta. Per tant, és ideal per a tests complexos i precisos. A més, la línia Stericell està equipada amb sondes que controlen l'obertura de la porta i vàlvula de ventilació per programari especial. Aquesta solució evita el maneig no acurat i garanteix un resultat segur del cicle d'esterilització. El protocol sobre les dosis pot ser imprès fàcilment o guardat en el PC. L'esterilizador Stericell 404 està disponible en model d'una o dues portes (modelo passador) permetent l'opció d'empotramiento en parets entre la zona neta i d'esterilització. La línia Stericell és dissenyada en particular per a l'esterilització de materials en sanitat i laboratoris. La línia Stericell és ideal per a l'esterilització d'aire calent en sanitat. El ventilador encastat assegura la temperatura i la seva regulació ràpida i precisa.