FM Grupo Tecnológico - Instal·lacions hospitalàries

FM grupo tecnológico

Estructures Unistrut: sistemes de suport i fixació

Fotografia de Estructures Unistrut
Estructures Unistrut es tracta d'un sistema de fixació forta i robust, que proporciona fiabilitat i precisió per a qualsevol necessitat d'equipament mèdic.

La seva composició crea un entorn net i discret d'acord amb l'estètica dels equips i la sala d'exploració. Aquest tipus de sistemes empra materials sotmesos a rigorosos controls de qualitat amb la finalitat de prevenir problemes i assegurar que cadascun dels elements que els componen tingui el major grau de qualitat possible.

La seva versatilitat permet l'adaptació a qualsevol entorn de treball, amb independència del tipus d'edificació estructural existent a la zona d'actuació i de les instal·lacions que comporta la implantació dels equips elecromédicos.Així mateix disposa de la possibilitat de realització de petits i precisos ajustos permetent simplificar la instal·lació inicial.

Aquests sistemes de suport i fixació d'equips mèdics compleixen amb les exigències dels principals fabricants d'equips electromédicos, pels quals FM Grup Tecnològic desenvolupa projectes d'execució i instal·lació en obra.