Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A. - Equips de descàrrega de sacs i ‘Big Bags’

Oktomat Helios

Estació automàtica de buidatge d'octavín i big bag: per a grànul, triturado o pols

Fotografia de Estació automàtica de buidatge d'octavín i big bag
El sistema Oktomat està totalment automatitzat, i s'ha dissenyat per al buidatge d'Octavines i Big Bags de forma automàtica, simple i efectiva; sense necessitat de reposicionar manualment la llança d'aspiració; aconseguint un buidatge total, sense perill de succió del film intern de l'Octavín o de la borsa de BigBag, sent útil tant per al material en grànul com el triturado o pols.

El sistema Oktomat permet guanyar temps en la gestió dels materials, oblidar-se de problemes de funcionament i subministrament, redueix la necessitat de personal dedicat a aquesta labor i ocupa poc espai físic.

En buidar Octavines i BigBags per mitjà de la succió convencional mitjançant llança d'aspiració, la transmissió de granulo queda moltes vegades interrompuda en pegar-se la llança al fons de l'envàs o aspirar el film intern; provocant interrupcions en el subministrament i fallades. Es requereix la intervenció contínua de personal, no només per reposicionar constantment la llança de succió a mesura que l'envàs es va buidant; sinó per vigilar i evitar-ho o corregir el problema que no succioni material; a més, en acabar-se el material, s'ha de redirigir manualment la llança per aprofitar al màxim el material contingut en l'envàs.

El sistema Oktomat funciona de forma totalment automàtica i sense riscos de fallada. Està proveït d'un capçal de succió d'acer inoxidable amb un dispositiu de vibració integrat. Això descompacta el material i produeix un flux que facilita la seva aspiració. Al mateix temps, un dispositiu automàtic d'elevació, tira del film intern de l'Octavín o de la borsa en si del BigBag, en compensació de la pèrdua de pes en anar sent buidatge; permetent centrar cada vegada més el punt d'aspiració i aprofitar al màxim el contingut.

El sistema Oktomat posseeix una estructura d'acer esmaltada, amb altura i amplària regulables, i tant l'anell de subjecció de borsa de l'Octavín o BigBag, com el capçal d'aspiració, són d'acer inoxidable.

El model basi se subministra premontado, és de molt fàcil utilització, s pot combinar diverses estacions alhora i té un cost que parteix dels 8.000

.