Cruells Talleres, S.L. - Desossadores

Cruells F-1

Espinyoladora de pernils: gran facilitat del desossi

Fotografia de Espinyoladora de pernils
L'espinyoladora de pernils F-1 accelera el procés de desossi i facilita les tasques, tals com treure l'os pont, polir, pelar, gubiar i acabar de desossar. Treballs que pot realitzar qualsevol treballador, sense necessitat de ser cap expert. Amb aquesta màquina i la gubiadora pneumàtica, el procés de desossat es converteix en una labor senzilla i rapidíssima.

L'espinyoladora Cruells és polivalent, ja que admet pernils amb peülla o sense pota, amb pell o sense ella, guarits o frescs, i fins i tot es pot emprar per a espatlles de vaca.

És una excel·lent opció per a la indústria jamonera, que des del primer moment veurà incrementar la producció de peces/hora alhora que protegeix la salut dels seus treballadors. Això es deu al fet que tots els corts es realitzen en la mateixa adreça, sent la màquina la que posiciona a cada moment el pernil, quedant aquest lliure d'obstacles per una optima manipulació.

L'espinyoladora F-1 facilita a l'operari la seva manipulació al mateix temps que evita les lesions cròniques de les seves articulacions, ja que es treballa sempre en la mateixa posició, de forma molt més natural.