Sterling Fluid Systems Spain, S.A. - Altres bombes

Equips per a líquids: amb sistemes de neteja a alta pressió

Fotografia de Equips per a líquids
Els requeriments que demanda la indústria de procés són atesos per Sterling SIHI a través de la seva àmplia gamma de paquets d'equips amb bombes de líquid. Cada paquet es construeix al voltant d'un dels tipus seleccionats de bombes incloent centrífugues, químiques estàndard, canal lateral, multi-etapa, de tub pitot o bombes industrials.

Sterling SIHI té la possibilitat de subministrar equips de bombament que poden arribar a una pressió del cos de fins a 160 bar i temperatures de 400 °C, sense cap refrigeració externa. Les aplicacions en processos requereixen diferents variants de disseny, incloent impulsors oberts o tancats, eix lliure, monobloc o de motor encapsulat. Les opcions de tancament d'eix inclouen empaquetadura, tancament mecànic simple o doble i acoblaments magnètics.

Les aplicacions típiques inclouen:

Bombament de GLP en estacions de subministrament de gas

Equips de pressurització d'aigua

Sistemes de neteja a alta pressió

Sistemes de tornada de condensat

Dissenys de configuració especial

Moltes altres aplicacions en processos

La gamma de bombes inclou bombes que poden treballar amb líquids a altes o baixes temperatures, amb condicions de NPSH baix, líquids corrosius, tòxics, explosius o malolientes, així com aplicacions que requereixin funcionament en sec i la possibilitat de bombar vapor.