Kineo Ingeniería del tráfico, S.L. - Altres sistemes de pesatge industrial

Interface UCC 3

Equip per pesaje estàtic i dinàmic: amb ordinador per a l'adquisició de les dades

Fotografia de Equip per pesaje estàtic i dinàmic
Desenvolupat per pesar vehicles en moviment, l'estació portàtil UCC3 és la combinació d'un sistema de pesaje d'alta velocitat (1.000 mesures per segon sobre 16 bits) amb un ordinador per a l'adquisició de les dades. La targeta intel·ligent de mesura que conté el petit gabinet, BRS/N, proporciona una precisió millor que el 0.1% a l'alta velocitat d'1.000 mesures per segon. L'ordinador d'adquisició de dades es precarga amb el programari d'adquisició de dades DYN-Scale.

El sistema de pesaje és calibrat en fabrica individualment plataforma per plataforma amb masses aprovades oficialment per l'Oficina Nacional de Metrologia (Captels és propietari de “Masses Primàries de Referència”).

L'altitud i la gravetat local del lloc de destinació són també configurades en fàbrica, encara que es poden ajustar en destinació. Una vegada instal·lat en lloc, no es necessiten modificacions en el calibratge. El sistema de pesaje estàtic/dinàmic és immediatament operacional. En qualsevol moment pot ser verificat utilitzant masses patró o similar.

El sistema de pesaje amb ordinador classifica els vehicles per categories en funció del nombre d'eixos, compara els pesos mesurats amb els pesos autoritzats pel vigent reglament de pesos i dimensions, elabora automàticament la sanció, tenint en compte les excepcions o particularitats establertes en el reglament, per a cada configuració vehicular, tals com a tipus de suspensió o de pneumàtics, carreteres, etc.