Christeyns España, S.L.U. - Altres equips per a neteja industrial

Betelgeux MO Next

Equip per a la neteja i desinfecció de superfícies: unitat mòbil de fàcil maneig

Fotografia de Equip per a la neteja i desinfecció de superfícies
Betelgeux llança al mercat una unitat mòbil de fàcil maneig que incorpora la innovadora tecnologia Next de Foamico, que permet projectar aigua a pressió, generar i projectar escuma i realitzar la desinfecció mitjançant spray amb gran eficiència en les instal·lacions.

La unitat mòbil MO Next simplifica les labors de neteja i desinfecció als operaris, gràcies al seu disseny ergonòmic i el seu fàcil maneig. Incorpora un comandament selector de funcions en el qual l'operari pot controlar tot el sistema de manera centralitzada. A més, l'equip activa i desactiva els diferents components de manera automàtica segons l'opció seleccionada.

L'equip ha estat dissenyat pensant a conjuminar facilitat de maneig i materials robusts i duradors de gran qualitat. Per això, la seva carcassa consta d'una sola peça d'acer inoxidable que atorga gran protecció i resistència a l'equip. A l'interior, l'equip ve equipat amb un motor amb tecnologia Grundfos Blueflux, que suposa un estalvi energètic i econòmic per a la indústria, podent augmentar la pressió d'entrada d'aigua fins a 20 bar.

Entre els models que es comercialitzen actualment, existeix el model per a un usuari (MO Next 0122) o per a dos usuaris (MO Next 0222). També es pot seleccionar entre el model estàndard, que únicament precisa d'aigua, electricitat i aire comprimit; o el model amb compressor incorporat, que no depèn d'una línia d'aire comprimit. A diferència d'altres compressors al mercat, en tractar-se d'un compressor industrial lliure de manteniment, pot estar treballant les 24 h els 365 dies de l'any.

Aquesta unitat mòbil està especialment indicada per realitzar les labors d'higienización en les indústries d'aliments i begudes, indústries cosmètiques, indústries farmacèutiques i en les explotacions ramaderes, sent recomanable la utilització de productes detergents i desinfectants Betelgeux apropiats.