Solids Components Migsa, S.L. - Dosificadors de sòlids

PreciDos

Equip dosificador de precisió: màxima precisió i fàcil neteja

Fotografia de Equip dosificador de precisió

Solids Components Migsa presenta un sistema de dosatge de minoritaris (per a sòlids pulverulentos i granulados) amb gran fiabilitat, com és el Precidos. Permet un dosatge uniforme i sense pulsacions, obtenint uns resultats d'extremada precisió. Característiques a destacar: dosificador universal; màxima precisió i uniformitat de dosatge; fàcil neteja en cas de freqüents canvis de producte; i mínim manteniment.

Compleix amb les normatives més exigents del processament d'aliments, entre les quals el reglament 178/2002 de trazabilidad.

Precidos, aconsegueix reduir el temps de dosatge, separant aquest procés en 3 parts:

1ª - El cabal és gruixut i menys homogeni i la vàlvula de tancament pneumàtica d'acció ràpida està totalment oberta. Una vegada el sistema de pesaje ens indiqui que ens aproximem al pes desitjat, passem a la segona fase de flux fi.

2ª - S'obté un flux fi a velocitat reduïda. La vàlvula de tancament d'acció ràpida se situa a poca distància davant de la sortida del dosificador de cargol, per permetre un temps de tancament el més breu possible després de parar el dosatge.

3ª - El dosificador de cargol infinitat es para després d'aconseguir el pes desitjat, i la vàlvula de tancament es tanca en un temps extremadament breu, la qual cosa garanteix una desviació menyspreable del valor desitjat.