Spraying Systems Spain, S.L. (Autojet) - Polvoritzadors per a pastisseria

Equip de pulverización de xocolata: indicat per al procés de grageado en bombos

Fotografia de Equip de pulverización de xocolata
Equip de pulverización de xocolata amb sistema de calefactado i programa especifico per al procés integrat de grageado en bombos. Aquest sistema efectua un dosatge molt precís de producte i la seva capacitat de producció és fins a sis vegades més ràpida que en aplicacions manuals amb gerra.

Amb l'ús d'aquest equip, l'operari no entra en contacte amb la xocolata, la qual cosa dóna com resultat una major higiene en el procés. Així mateix, es disminueix el problema d'aglomeració en productes pegajosos i petits i s'eliminen els problemes de derretimiento ocasionats en aplicar recobriments a excessiva temperatura. A més, es redueix la mà d'obra ja que el procés s'efectua de forma automàtica.

L'equip és compacte i portàtil, ideal per a lots petits i mitjans, produccions flexibles i departaments de R+D. A més, el sistema disposa d'un tanc d'emmagatzematge de producte de 50 litres. El sistema de control manté els paràmetres de pulverización i la temperatura de forma molt estable. El programa instal·lat en el PLC realitza de forma automàtica el cicle de pulverización i refrigeració de producte de forma seqüencial fins a completar la recepta seleccionada, garantint un dosatge precís de producte en cada cicle.

L'opció amb doble sortida de pistola permet controlar amb un sol equip dos bombos de forma completament independent. També en opció se subministra amb sistema d'acte omplert de tanc.