Spraying Systems Spain, S.L. (Autojet) - Altres equips d'higiene i seguretat alimentària

Autojet

Equip de pulverización d'antimicrobianos: el programari monitoriza i regula tots els paràmetres que afecten a la pulverización

Fotografia de Equip de pulverización d'antimicrobianos
La divisió de sistemes de Spraying Systems, Autojet Technologies ha desenvolupat el sistema modular Autojet, especialment indicat per la pulverización d'antimicrobianos abans de l'envasament.

Aquest equip portàtil està integrat per: les pistoles de pulverización d'accionament elèctric PulsaJet, un tanc presurizado o bomba, un quadre electroneumático i el controlador AutoJet 2250.

El seu potent programari SprayLogic és capaç de monitorizar i regular automàticament tots els paràmetres que afecten a la pulverización: pressió d'aire i líquid, cabal, grandària de gota, angle de pulverización, podent controlar en dos canals, fins a 28 pistoles de pulverización amb comandament elèctric o pneumàtic. D'aquesta manera, es manté el sistema dins dels paràmetres correctes d'aplicació, respectant la dosi, eliminant la boirina, estalviant producte i condicionant-se de manera automàtica a canvis en la velocitat de producció, canvis en els formats dels productes a polvoritzar, diferents batch, canvis en les condicions ambientals, etc.

L'última versió del programari SprayLogic incorpora les següents funcions:

• Integrity Check System: detecció d'obstruccions o desgast en els filtres de pulverización.

• Spray Check: detecta si un producte no ha estat polvoritzat.

• Premi With Modulation: L'ocupació de pistoles PulsaJet, capaces de produir cicles d'obertura-tanqui de 10.000 cicles per minut, permet per mitjà de la regulació PWM obtenir amplísimos ràtios de cabals d'aplicació i adaptar la dosi a la velocitat de la línia. Això és especialment adequat en línies de producció amb velocitat variable o amb parades i arrencades freqüents.