Carlos Árboles, S.A. - Rentamans, rentaulls, dutxes i estacions d'higiene

Carlos Arboles

Dutxes renta ulls d'emergència: per a la protecció de persones exposades a l'acció del foc, àcids, reactius, etc

Fotografia de Dutxes renta ulls d'emergència
Les dutxes i renta ulls d'emergència de Carlos Arbres ofereixen instantàniament aigua com a primera ajuda per a la protecció de les persones exposades a l'acció del foc, àcids, reactius, productes petrolífers, materials radioactius i uns altres contaminants que podrien causar danys greus o irreparables.

La regadores de les dutxes d'emergència són de gran diàmetre (250 mm), construïdes en ABS (un plàstic anticorrosivo en color groc d'alta visibilitat) o bé en acer inoxidable. Ofereixen un gran cabal d'aigua i no s'obturan ni per la brutícia ni la calç, ni per tenir forats de gran diàmetre i una cortina circular d'aigua. Aquesta regadora no agreuja el dany de l'accidentat.

Els renta ulls amb un o dos ruixadors i amb recogedor en ABS groc d'alta visibilitat o acer inoxidable ofereixen un gran cabal d'aigua airejada a baixa pressió que banya la cara i els ulls sense danyar els delicats teixits oculars. Els renta ulls porten incorporada una coberta anti-pols de funcionament automàtic en accionar el lava ulls.