Carlos Árboles, S.A. - Rentamans, rentaulls, dutxes i estacions d'higiene

Carlos Arboles

Dutxes renta ulls amb aigua temperada: produïda per un mesclador termostático de gran cabal

Fotografia de Dutxes renta ulls amb aigua temperada
Per evitar el xoc tèrmic, existeix la possibilitat d'equipar totes les dutxes, renta ulls i equips combinats de dutxes i renta ulls de la signatura Carlos Arbres amb aigua temperada produïda per un mesclador termostático de gran cabal, desenvolupat especialment per a les dutxes d'emergència. D'aquesta manera s'evita que la persona que hagi d'utilitzar la dutxa la utilitzi menys temps del necessari a causa de la incomoditat de l'aigua freda.

Les dutxes / renta ulls amb aigua temperada incorporen vàlvula termostática amb by pass d'aigua freda en cas de la fallada de l'aigua calenta capaç de donar un cabal mínim de 76 l/min a 2,1 bar de pressió.

La temperatura limitada de sortida de l'aigua ajustables màxima és a 32 °C i la de sortida de l'aigua bloquejada de fàbrica és a 29 °C. La vàlvula del mesclador es tanca en cas de fallada de l'aigua freda. L'entrada de l'aigua és a 1” i la sortida és a 1 1/4”. Incorpora armari metàl·lic i termòmetre de la temperatura de sortida. La pressió mínima de treball és de 2,1 bar.