Carlos Árboles, S.A. - Rentamans, rentaulls, dutxes i estacions d'higiene

Carlos Arboles

Dutxes i lavaojos d'emergència: per a instal·lació en paret, sòl o taula

Fotografia de Dutxes i lavaojos d'emergència
Carlos Arboles subministra dutxes i lavaojos d'alta qualitat i fiabilitat.

Característiques tècniques:

- Materials d'alta qualitat: els materials en contacte amb l'aigua són canonades d'acer galvanitzat, connexions de llautó i altres peces de plàstic reforçat ABS. Possibilitat d'equips totalment fabricats amb materials en acer inoxidable.

- Construcció robusta: els elements basi de construcció així com els elements de fixació a la superfície dels equips d'emergència són sempre metàl·lics, resultant un equip robust per a les condicions adverses.

- Ruixador dutxa: distribució del doll d'aigua segons normes. Suau doll d'aigua de gran amplitud. Ruixador de 250 mm de diàmetre, anti-obstrucció per calç ni per brutícia.

- Grama completa: disposen de diferents models segons sigui la instal·lació en paret, sòl o taula. Els equips se subministren desmuntats sent el seu muntatge fàcil i inequívoc.

Disposen diferents tipus d'accionaments: dutxa mitjançant tirador o palanca, automàtic en entrar una persona en la plataforma o lavaojos mitjançant palanca empenyi, pedal o plataforma.

- Distribuïdor lavaojos: amb un o dos ruixadors ofereixen aigua airejada a baixa pressió que banya la cara i els ulls sense danyar els delicats teixits oculars.

El doll de gran diàmetre aconsegueix segons norma una altura de 15 cm. Els materials de plàstic i formes arrodonides no danyen els ulls en cas accidental. Incorporen una coberta anti-pols de funcionament automàtic en accionar el lavaojos.

- Recobriment anticorrosivo i ecològic: recobriment de plàstic poliamida 11 anticorrosivo, en color groc d'alta visibilitat. Aquest recobriment plàstic té un espessor de 250 a 300 micres. Presenta bona resistència a àcids, bases, aigües de mar, olis i en general a la intempèrie.

- Vàlvula antiagarrotamiento: les dutxes i el lavaojos d'emergència incorporen vàlvules dissenyades específicament per ser utilitzades en situacions d'emergència ja que no es bloquegen no engarroten després de llargs períodes d'inactivitat.

- Protecció anti-temperatura: per evitar la congelació de canonades o l'excés de temperatures en les mateixes, ofereixen diferents solucions: vàlvules d'esagüe automàtic per evitar la congelació de la canonada, vàlvules de protecció de temperatura que creen una línia de fugida quan les temperatures de la canonada de subministrament són extremes, vàlvula termoestática per al subministrament d'aigua temperada.

- Regulació cabal: les vàlvules regulen el cabal d'aigua independentment de la pressió d'entrada. Les dutxes es reglen a 110 l/min i els lavaojos a 22 l/min. Pressió recomanada 2 bar. Pressió màxima 8 bar.