GS tècnic periféricos y componentes, S.L. (Gstècnic) - Dosificadors per a plàstics

SB Plastics Machinery Serie Colour

Dosificadors volumètrics: garanteixen un canvi ràpid de color en un espai curt de temps

Fotografia de Dosificadors volumètrics
Els dosificadors volumètrics de la sèrie Colour de la signatura italiana SB Plastics Machinery, comercialitzats per GS Tecnic, faciliten la coloració dels materials, així com un canvi ràpid de color en un espai curt de temps. Aquests equips estan dissenyats per dosar màster o additius, tant en màquines d'injecció, com per a extrusores, disponibles en 3 models, Colour 1, Colour 2, per les inyectadoras i el model Colour XT per a les línies d'extrusió.

Estan fabricats amb material anticorrosivo, en acer inoxidable i alumini, i compten amb un suport de base per a instal·lació directa sobre la inyectadora, per així facilitar el procés de muntatge i desmuntatge del mateix. Així mateix, incorpora un motor pas a pas, regulació digital per display de control i panell elèctric totalment autònom.

Gràcies a les seves reduïdes dimensions, facilita la instal·lació del mateix. També pot muntar-se sobre els mescladors de la sèrie X10 i MX 50. Opcionalment, pot instal·lar-se un nivell capacitiu per detectar la falta de material en la tremuja, una alarma sonora per a la mateixa funció i una tremuja central de manteniment.