Casella España, S.A. - Detectors de fugues de gasos

Casella España Voc Pro

Detector portàtil de COV per foto-ionització: per a la detecció de Compostos Orgànics Volàtils

Fotografia de Detector portàtil de COV per foto-ionització
El detector de foto-ionització portàtil Voc Pro de la signatura Casella Espanya utilitza la solvent tecnologia de foto-ionització per a la detecció de Compostos Orgànics Volàtils (COV)). Incorpora un llum de 10,6eV com a estàndard, existint una versió opcional d'11,7eV per a la ionització de compostos clorats. El llum UV és fàcil de fàcil neteja i manteniment.

La bomba de presa de mostra integrada proporciona una ràpida resposta en el mesurament i els resultats TWA, STEL i mitjana es visualitzen en la seva àmplia pantalla LCD. L'ampli rang de detecció de 0,1 a 2.000 ppm, ampliable a 20.000 ppm mitjançant la sonda de dilució, ho fa adequat per a una gran varietat d'aplicacions. El detector funciona en un ampli marge de temperatures i humitat.

El seu disseny ergonòmic de fàcil agarri i grans tecles fan del Voc Pro un instrument fàcil de portar i d'utilitzar, fins i tot amb guants de protecció.

Inclou certificació de seguretat intrínseca per al seu ús en atmosferes explosives: UL Classe I, Divisió 1, Grup A, B, C, i D.

El detector s'aplica per a prevenció de riscos laborals; monitoratge d'aire ambienti; sondeig de sòls contaminats; mesurament de gasos anestèsics; magatzematge i transport de substàncies químiques i mesurament en cas d'accident o vessi.