Casella España, S.A. - Detectors de fugues de gasos

GasAlertMicroClip

Detector múltiple gas: mesura fins a 4 gasos simultàniament

Fotografia de Detector múltiple gas

El detector múltiple de gas GasAlertMicroClip és el més petit i lleuger del mercat en la seva categoria. Permet mesurar fins a 4 gasos simultàniament, de manera que la protecció dels treballadors que desenvolupen la seva activitat en zones de risc quedi totalment garantida.

El detector GasAlertMicroClip utilitza la tecnologia de sensors més avançada i precisa fabricada per First Technology.

És robust, ultracompacto (10,7 x 6,0 x 3,6 cm) i lleuger (160 g). Permet operació senzilla mitjançant un sol botó i la recopilació de dades estàndard (16 hores) i registre d'esdeveniments (10 esdeveniments).

Incorpora pinça de subjecció d'alta resistència tipus cocodril d'acer inoxidable, funda protectora incorporada a prova de cops, apta per als ambients més hostils i pantalla de LCD que mostra contínuament les concentracions simultànies de gas per a H2S, CO, O2 i gasos explosius (0-100% LEL o 0-5,0% Metà). Està alimentat per una bateria de polímer de liti (autonomia de 12 hores; recarrega en menys de 3 hores). Inclou alarma acústica de 100 dB i alarma lluminosa de gran visibilitat. Està equipat amb alarma vibratòria interna per a àrees sorolloses. La llum de fons funciona en activar-se una alarma (automàtica) i a petició de l'usuari.

Permet quatre nivells d'alarma: alarma instantània de nivell baix i alt per a tots els gasos; TWA (mitjana ponderada en el temps) i STEL (límit d'exposició a curt termini) per a H2S, CO. OL (alarma de nivells fora de límits). Admet procediment simple de calibratge automàtic. És totalment compatible amb el sistema automàtic de prova i calibratge MicroDock II. Registra les exposicions al gas TWA, STEL i màxim i mostra les lectures sota petició.