Casella España, S.A. - Detectors de fugues de gasos

Oldham CEX300

Detector de gasos explosius: basat en l'oxidació catalítica

Fotografia de Detector de gasos explosius
Els detectors CEX300 fabricats per Oldham i distribuïts per Castella Espanya estan concebuts per cobrir les necessitats de seguretat plantejades pels usuaris d'aquests sistemes de detecció, aplicant els coneixements adquirits durant molts anys dedicats a la fabricació de detectors de gasos, i amb un cost realment ajustat, de manera que es garanteixi la seguretat sense necessitat de realitzar una gran inversió econòmica.

El principi de detecció del sensor que incorpora el model CEX300 està basat en l'oxidació catalítica mitjançant la utilització de pellistores formant un pont de wheatstone, allotjats en una envolupant antideflagrante. Els filaments detectors en veure's exposats a gas produeixen una descompensació en el pont de wheatstone el que es tradueix en una variació del voltatge proporcional a la concentració de gas, la qual es transmet en forma de senyal a la unitat de control que gestiona al detector. La utilització d'un filament compensador prevé els efectes produïts per les variacions d'humitat i temperatura.

El detector CEX300 compleix amb els requisits de la Directiva 94/9/CE (Atex)

per a la seva ubicació en zona classificada i estan construïts utilitzant materials d'alta

qualitat que confereixen una gran robustesa al detector i un elevat índex de

protecció de l'envolupant IP 66.

S'aplica en protecció contínua de treballadors i instal·lacions, laboratoris d'investigació, sales de calderes, seguretat industrial i laboratoris químics i

farmacèutics.