Grau System, S.L. - Talladores / trocejadores de fruites i hortalisses

Grau System GR6

Desrabadora per a cebes: rasura tiges i arrels a una cota de 8 a 15 mm

Fotografia de Desrabadora per a cebes
La desrabadora de magatzem GR6 de Grau System ha estat concebuda per a la producció de cebes molt delicades de pell (lirias, bavoses, figueras, etc.) el processament de les quals fins ara era molt difícil amb la maquinària actual.

Amb la GR6 s'obtenen uns resultats d'acabat final del 90-95%, tant d'arrel com de cua, amb unes produccions en ceba delicada de 2.000 a 3.000 kg/h a baixes revolucions. Compta amb un innovador sistema patentat de tambors amb finestretes i sistema de rotor interior, amb fulles de cobalt d'1 mm de grossor, i corrons rotatoris que funcionen com si es tractés d'una maquina d'afaitar elèctrica, podent processar fins a 6.000 i 8.000 kg/h. Permet el 90-95% d'acabat final de cebes tipus Recas a més velocitat gràcies al sistema de variador que porta incorporat, capaç de rasurar tiges i arrels a una cota de 8 a 15 mm, segons el tipus de fulles.

L'empresa també compta amb la desrabadora de magatzem GR6/1000, marca Grau System, amb una producció de 5 a 10 t/h i, en la gamma de camp, amb un desrabador arrancador en un conjunt i recol·lectora especial cebes delicades.