GS tècnic periféricos y componentes, S.L. (Gstècnic) - Deshumidificadors per a plàstics

SB Plastics Machinery Serie DB/N

Deshumidificadores: de tamisos moleculars

Fotografia de Deshumidificadores

Els deshumidificadores de SB, Plastics Machinery, comercialitzats per Gs Tecnic, estan disponibles en diferents models segons les seves capacitats.

La sèrie de deshumidificadores de tamisos moleculars doble torre i monoturbina DB/N 310/350 proporcionen avançades solucions tecnològiques en el sector de la deshumidificación de granza de materials plàstics. De les seves característiques destaquen: tractament de tots els materials hidroscópicos, excel·lent punt de rosada: -45 °C, control amb microprocessador d'elevada precisió, disposa de programació del manteniment, sota consum d'energia, és de dimensions reduïdes i la temperatura del procés és d'entre 50-150 °C. Es troba disponible una versió per a elevades temperatures fins a 160 °C.

D'altra banda, la sèrie DB/N 304/306/308 de deshumidificadores de tamisos moleculars moleculars monotorre-monoturbina d'avançades solucions tecnològiques proporcionen avançades solucions tecnològiques en el sector de la deshumidificación de granza de materials plàstics. De les seves capacitats destaquen: tractament de tots els materials hidroscópicos (polímers tècnics), excel·lent punt de rosada: -40 °C, control amb microprocessador d'elevada precisió, flux d'aire constant garantit amb turbina, sota consum d'energia, té unes dimensions reduïdes i la temperatura del procés és d'entre 50 i 100 °C. Es troba disponible una versió per a elevades temperatures de fins a 150 °C.

Així mateix, la sèrie de deshumidificadores DB/N 530/370/380/720 de tamisos moleculars de doble torre-doble turbina d'avançades solucions tecnològiques és característic perquè permet el tractament de tots els materials higroscòpics (polímers tècnics), un excel·lent punt de rosada: -60 °C, control amb microprocessador d'elevada precisió i sinòptic d'indicacions de l'estat de l'equip. A més integra una alarma visual centralitzada, i una altra específica visualitzada en el display, un flux d'aire constant garantit amb turbina, sota consum d'energia, turbina de regeneració exclusiva, és de dimensions reduïdes i la temperatura del procés pot oscil·lar d'entre 50 a 150 °C. Es troba disponible una versió per a elevades temperatures fins a 180 °C.