Danmix, S.L. - Talladores / trocejadores de fruites i hortalisses

Kronen Tona S180K

Cortadora d'hortalisses i verdures: talla en segments, llesques, barritas i diverses figures

Fotografia de Cortadora d'hortalisses i verdures
La cortadora Tona S180K de Kronen, comercialitzada per Danmix, és una combinació ideal de la Tona I, per tallar segments, i la Tona S, per tallar llesques d'hortalisses i fruites. Dissenyada per oferir la perfecta solució en combinar dos processos en una única màquina estalviant espai i costos addicionals per l'adquisició de dues màquines.

La cortadora Tona S180K curta hortalisses i vegetals en segments (grillons), llesques, barritas i diverses figures. És de fàcil maneig mitjançant la col·locació manual del producte en suports individuals que ajuden a centrar-ho correctament. Posteriorment, a través del carrusel rotatori, el producte és conduït automàticament cap a la secció de cort.

La cortadora processa producte d'un diàmetre màxim de 80/85 mm i una altura màxima de 90 mm. La producció aprox. és de 1200 peces/hora (per exemple: pomes, patates, pastanagues, tomàquets, etc.). Opcionalment, s'ofereixen accessoris com a separador del producte i cinta transportadora. També ve proveïda de suport mòbil amb altura ajustable.