Spraying Systems Spain, S.L. (Autojet) - Talladors per a pa i pastisseria

PulsaJet

Cort de pa per doll d'aigua: pistoles de pulverización compactes

Fotografia de Cort de pa per doll d'aigua

Spraying Systems ha desenvolupat una gamma de pistoles de pulverización PulsaJet per a tall de pa per doll d'aigua. Aquestes pistoles són accionades elèctricament a 24 V(DC) amb una operació d'obertura/tanqui de fins a 10.000 cicles/min. Gràcies a això permet realitzar el tall per doll d'aigua de forma neta i precisa, sense degotejos.

Entre els avantatges del tall per doll d'aigua destaquen les majors velocitats de producció permeses; els menors costos i temps de manteniment; s'eviten les parades de línia per desplaçament del pa en pegar-se en la fulla, especialment en pans petits; i desapareix el risc de danys amb les fulles durant la neteja i manteniment de l'equip de cort.

Amb aquest sistema també s'eviten els problemes associats al trencament de fulles (no detecció pels sistemes de magnètics de detecció) i s'aconsegueixen majors possibilitats de creació de diferents varietats de cort.

La pistola PulsaJet és molt compacta per permetre la seva instal·lació en espais reduïts. Pesa únicament 260 g i aquesta fabricada en acer inoxidable. Hi ha disponibles múltiples orificis calibrats per ajustar-se a les diferents varietats de massa.