Kineo Ingeniería del tráfico, S.L. - Mòdems, radiomòdems i altres equips de transmissió de dades

Controladors de xarxa neuronal: per a reconeixement d'imatge o classificació de dades

Fotografia de Controladors de xarxa neuronal
Una xarxa neuronal artificial (ANN) és un sistema que processa la informació inspirada en els sistemes biològics, tals com el cervell, de processament d'informació. Es compon d'un gran nombre d'elements processadors altament interconnectats (neurones) que treballen a l'unísono per resoldre problemes específics. Admeten entrades en paral·lel i estan situats en capes. Una ANN aquesta configurada per a una aplicació específica tal com reconeixement d'imatge o classificació de dades a través de processos d'aprenentatge.

El controlador “Neural Network” conté un codi especial que coopera cerradamente amb el programari “ANPR” durant el procés de reconeixement automàtic del nombre de placa. La part principal del procés de reconeixement de placa roda sobre la CPU del PC, però algunes funcions del procés són executades pel controlador, la presència del qual és indispensable per al processament de la imatge.

Quan s'utilitza un controlador “Neural Network” es tenen les mateixes possibilitats i prestacions que amb la targeta de vídeo, i es té així de la possibilitat de poder disposar de la pròpia targeta de vídeo per a altres aplicacions.

El controlador “PCI Neural Network” utilitza una interface PCI, de manera que pot ser inserit en un slot PCI lliure del PC. L'alta velocitat de transferència de dades d'aquest interface permet disposar de resposta en temps real. Aquest controlador es pot utilitzar amb tots els sistemes operatius que maneja el programari (Windows NT 4.0, Windows 2000, Windows XP i Windows 2003), i és compatible amb Windows 98.

El controlador “PC104+ Neural Network”, utilitza un interface PC104+, al que aquest controlador pot ser afegit com una nova capa a un ordinador que utilitzi el format PC104+. L'alta velocitat de transferència de dades de l'interface PC104+ proporciona també una resposta en temps real. Aquest controlador es pot utilitzar amb tots els sistemes operatius que maneja el programari (Windows NT 4.0, Windows 2000, Windows XP i Windows 2003), i és compatible amb Windows 98.

El controlador “USB Neural Network” és un controlador “no transparent” que pot ser connectat al Port USB de qualsevol ordinador el sistema operatiu del qual suporti USB, estant especialment indicat per al seu ús amb Laptop en aplicacions portàtils. Amb aquest dispositiu no es necessiten slots lliures, ni capes de PC104+. Aquest controlador es pot utilitzar amb tots els sistemes operatius que maneja el programari (Windows NT 4.0, Windows 2000, Windows XP i Windows 2003), i és compatible amb Windows 98.