GNT Iberia, S.L. - Ingredients alimentaris

Nutrifood

Concentrats vegetals rics en fitonutrientes: per intensificar l'aroma, el sabor i l'aparença d'un producte

Fotografia de Concentrats vegetals rics en fitonutrientes
En la producció dels productes Nutrifood, GNT només confia en la naturalesa i en el saber fer. Els seus productes segueixen la ferma filosofia de GNT de processar únicament matèries primeres totalment naturals. Els consumidors que es preocupen per la seva salut esperen que la indústria alimentària ofereixi productes que compleixin aquests requisits i GNT té la solució.

Nutrifood conté major quantitat de fitonutrientes que els sucs concentrats. Els fitonutrientes o components bioactivos d'origen natural, com les antocianinas o els carotenoides, protegeixen la nostra salut ajudant-nos a aconseguir un benestar general.

Les fruites i verdures concentrades en Nutrifood aporten de forma natural als productes acabats els fitonutrientes necessaris perquè constitueixin una dieta intel·ligent i equilibrada.

Nutrifood no és simplement un ingredient «de moda» per a la indústria alimentària, sinó un producte de qualitat reconeguda fabricat amb fruites i verdures que s'ha utilitzat durant molts anys en diferents aplicacions. GNT no utilitza fruites i verdures verdes, ni conreades fora de temporada o en hivernacles. Nutrifood té un alt contingut en components bioactivos perquè s'elabora amb fruites i verdures madures. Els concentrats Nutrifood es poden utilitzar per intensificar l'aroma, el sabor i l'aparença d'un producte comú per convertir-ho en un altre molt especial.