Kineo Ingeniería del tráfico, S.L. - Bandes i cintes adhesives

Tapecoat

Cintes per a sensors piezos, fibra òptica, llaços i tubs: per a ús temporal

Fotografia de Cintes per a sensors piezos, fibra òptica, llaços i tubs
Els sensors axials i els llaços inductius utilitzats en les instal·lacions de pesaje, conteo i classificació vehicular poden ser instal·lats o fixats sobre la calçada en forma permanent o temporal. La utilització dels productes apropiats, dins del seu període de validesa, i amb la instal·lació adequada són requisits fonamentals i imprescindibles per fer els treballs correctament. En tots els casos caldrà seleccionar els llocs adequats geomètricament (en recta, en terreny pla, etc) i les condicions de la calçada (sense trencament del paviment, lliure de graves i adherències, etc), així com els materials de recobriment o de subjecció idonis per al treball a realitzar i per a les condicions ambientals del lloc.

El “Tapecoat” M860, també cridat “cinta asfàltica” és una cinta o planxa autoadherible d'utilització en fred. A més d'altres utilitats com reparadora de paviments, canonades, etc, és utilitzable per fixar a la calçada tubs pneumàtics, sensors piezoelèctrics, sensors òptics i llaços inductius per a aplicacions d'utilització temporal.

La zona de la calçada on es vagi a utilitzar haurà d'estar exempta d'esquerdes i serà netejada de pedres, graves i altres adherències. La cinta de “Tapecoat” es pot subministrar en qualsevol ample, però els rotllos de 4” x 40’ són els adequats per a aquestes aplicacions de trànsit.