Kineo Ingeniería del tráfico, S.L. - Bandes i cintes adhesives

Bituthene

Cintes per a sensors piezos, fibra òptica i llaços: en utilització temporal

Fotografia de Cintes per a sensors piezos, fibra òptica i llaços
Els sensors axials i els llaços inductius utilitzats en les instal·lacions de pesaje, conteo i classificació vehicular poden ser instal·lats o fixats sobre la calçada en forma permanent o temporal. La utilització dels productes apropiats, dins del seu període de validesa, i amb la instal·lació adequada són requisits fonamentals i imprescindibles per fer els treballs correctament. En tots els casos caldrà seleccionar els llocs adequats geomètricament (en recta, en terreny pla, etc) i les condicions de la calçada (sense trencament del paviment, lliure de graves i adherències, etc), així com els materials de recobriment o de subjecció idonis per al treball a realitzar i per a les condicions ambientals del lloc.

Per a protecció de sensors i llaços:

Cinta Bituthene Mastic (o Bithutene 5000) per a instal·lacions temporals de sensors piezos Roadtrax BL, sensors de fibra òptica SL o OSS i llaços preformados, en aplicacions de conteo, de classificació vehicular i de pesaje dinàmic.

Amb “butxaca” per a sensors axials:

Cinta Bituthene Mastic (o Bituthene 5000) per a instal·lacions temporals de sensors piezoelèctrics Roadtrax BL, sensors de fibra òptica SL o OSS, en aplicacions de conteo i de classificació vehicular. Per a aquests sensors es pot utilitzar avantatjosament la cinta amb butxaca, dins del com s'introdueix el sensor piezoelèctric o el de fibra òptica.