Genebre, S.A. - Interruptors y sensors mecànics de posició, finals de carrera

Genebre AS-i

Caixes finals de carrera amb bus de camp: redueix els costos d'instal·lació i manteniment

Fotografia de Caixes finals de carrera amb bus de camp
Dins de l'estructura jeràrquica de l'automatització industrial (OSI), els busos de camp connecten actuadors, sensors, controladors i dispositius en el nivell inferior d'aquesta estructura.

Utilitzant aquest model de caixa final de carrera(5987 20) amb bus de camp AS-i (Actuator Sensor Interface) d'aquesta manera es brinda a l'Instrumentista una aportació extra i poder participar amb els productes cada vegada més dins dels processos de producció industrial.

Un bus de camp és un sistema de transmissió de dades que simplifica notablement la instal·lació i operació de màquines i equips utilitzats en diversos processos industrials. El Bus de camp AS-i incorporat en la caixa final de carrera 5987 20 correspon a la versió 3.0 pel que permet la interconnexió d'un sistema de control i un màxim de 62 esclaus amb un únic canal de comunicació, a més és compatible amb les versions anteriors (2.0 i 2.1). Els avantatges d'aquest tipus de comunicació és la de reduir els costos d'instal·lació i manteniment, principalment en els costos relacionats amb els temps de cablejat a causa de l'eliminació de malls de cables.

Es redueix el risc d'incendi ja que s'utilitza un únic cable d'alimentació a més d'un estalvi molt important d'espai en els taulers elèctrics per l'eliminació de gran quantitat de mòduls d'entrada i sortida (I/S) i les seves corresponents connexions.