Wenglor Sistemas de Sensores, S.L. - Cortines i barreres de seguretat, escàners de seguretat

Wenglor Tipo 4 protección de manos

Barreres de seguretat: protegeixen les barreres de seguretat contra les influències mecàniques

Fotografia de Barreres de seguretat

Les barreres de seguretat tipus 4 ofereixen protecció de dits (Resolució 14 mm) i protecció de mans (Resolució 30 mm) d'acord al performance level i (PL i). Gràcies a la llum vermella visible, a la senzilla configuració per mitjà de l'interruptor DIP, i al programari wenglor gratuït, resulta possible una arrencada ràpida i segur. L'electrònica d'avaluació està integrada a l'emissor, de manera que la barrera de seguretat tipus 4 pot ser muntada de manera que estalviï espai. Combinada amb la unitat de relé es poden commutar cercles de càrrega segurs.

Aplicacions:

- Protecció contra moviments perillosos

- Protecció contra impremtes

- Protecció de serres

- Protecció de maquinàries d'empaquetat

- Protecció d'equipament de pallets

- Protecció de maquinàries de fusteria

Les barreres de seguretat tipus 4 compleixen amb PL i d'acord a les normes EN ISO 13849-1 i han estat certificades per la TÜV South. Són ESPE tipus 4 d'acord amb EN 61496.

Les barreres de seguretat generalment integren diverses maneres de funció (manera operativa de seguretat, Rearmament manual, Comprovació de contactores) i maneres de blanqueig (resolució reduïda, blanqueig flotant, blanqueig fix).

- Interfície: les funcions de la barrera de seguretat poden ser activades i les funcions de diagnòstic poden ser iniciades a través de la Interfície RS-485.

- Simple instal·lació: les barreres de seguretat poden ser muntades fàcilment gràcies al nus-T, i s'inclouen en el lliurament els suports de muntatge necessaris. El muntatge no influeix en la funció i pot realitzar-se independent de la posició.