Danmix, S.L. - Equips de manipulat i fruites i hortalisses

Kronen KDB 120

Bany d'immersió: amb la quantitat d'ompliment més petita

Fotografia de Bany d'immersió
El bany d'immersió KDB 120 ha estat desenvolupat per al tractament final de fruites i vegetals pelats o tallats.

Mitjançant l'aplicació de per exemple Nature Seal, altres líquids o pólvores solubles en aigua, s'aconsegueix allargar la vida útil i, conseqüentment, incrementar la qualitat del producte.

Principi de treball:

• El bany d'immersió KDB 120 s'omple amb el producte pelat o tallat a través de la tremuja d'alimentació. Si es connecta una cinta inclinada (opcional) el procés d'ompliment pot ser automatitzat.

• El producte es transporta a través del tanc ple i, addicionalment, ruixat des d'a dalt. La seva construcció oberta i de fàcil accés garanteix un tractament molt delicat de producte.

- El temps de contacte del producte és ajustable de 30 a 120 segons.

- El nivell d'aigua en el bany d'immersió és infinitament variable d'acord a la quantitat de producte i grandària.

- Amb un ompliment d'aigua mínim de 24 l, corresponent a un nivell d'aigua de 10 mm, la funció de la màquina està plenament garantida (fins a un contingut màxim de 130 l).

- Al final del procés, el producte pot ser assecat per una cortina d'aire (opcional) i serà descarregat directament en un contenidor o sobre una cinta de transport (opcional) per a processos posteriors.

El bany d'immersió KDB 120 estalviador d'espai pot ser fàcilment integrat en línies existents de processament de fruites i vegetals però també pot ser usada com una màquina independent.

La màquina industrial sòlida està completament fabricada en acer inoxidable AISI 304 o plàstics aprovats per la FDA (tots els components que estan en contacte amb aliments) i es pot netejar i fer manteniment fàcilment.

Especificacions tècniques:

- Capacitat depenent del producte: fins a 750 kg/h (p. ex. pomes, amb 30 s de temps de retenció).

- Voltatge: 1230V/N/PE/50Hz.

- Potència: 0,75 kW.

- Contingut d'aigua: mín. 24 l fins a 130 l.

- Deixo anar x ample x alt: 2.600 x 1.500 x 1.600 mm.