Roegele, S.A. - Equips per temperar motlles

Single easitemp 150

Atemperadores: tempera ara fins a 150 °C

Fotografia de Atemperadores
Després de la introducció de la seva marca easitemp com a unitats d'atemperación estàndard pel modelo per injecció, Single Temperiertechnik GmbH, Hochdorf, llança al mercat una segona classe d'equips. A més de l'easitemp 95 també es pot adquirir el model easitemp 150 per temperar motlles d'injecció fins a 150 °C amb una potència d'escalfament de 6 kW i una potència de refrigeració de 45 kW. A partir d'ara, l'equip compacte fabricat en components d'alta qualitat està disponible a Europa a un preu molt assequible. Easitemp representa tècnica d'atemperación estandarditzada d'alta qualitat amb una relació qualitat-preu especialment atractiva.

Els components d'alta qualitat a prova de corrosió permeten un funcionament de l'easitemp 150 amb un desgast i un manteniment mínims i proporcionen d'aquesta manera una atemperación extremadament econòmica pel modelo per injecció. Equipat amb un radiador de tubs d'acer inoxidable fabricat en Incolloy d'alta qualitat i un bescanviador de calor de plaques d'acer inoxidable amb vàlvula magnètica, easitemp 150 presenta una potència de refrigeració excel·lent, fins i tot amb diferències de temperatura reduïdes, amb un consum d'energia mínim.

Un regulador controlat per microprocessador amb display digital i autooptimización assegura un procés d'atemperación sense complicacions. Si es produeix un excés de temperatura, un termòstat de seguretat desconnecta la calefacció. El dipòsit està fabricat en acer inoxidable, l'armari elèctric amb de protecció IP 54 està protegida contra esquitxades. Una robusta bomba de roda perifèrica amb una potència de fins a 27 l/min i una pressió de 4,5 bar, un filtre d'impureses en la tornada i un connector amb inversió de fases per al funcionament com a eliminador de fugides ofereixen seguretat addicional i una elevada disponibilitat del sistema.

Igual que el seu producte germano per al rang de temperatures fins a 95 °C, també easitemp 150 com a equip complet de dimensions compactes, dissenyat per facilitar el manteniment i de fàcil maneig, és adequat per a totes les tasques d'atemperación de modelo per injecció que no necessiten configuracions específiques del client.

L'equip d'atemperación d'aigua easitemp 150 per l'atemperación especialment econòmica de motlles d'injecció fins a 150 °C

Imágen:

Single Temperiertechnik GmbH, Hochdorf