Roegele, S.A. - Assecadors d'aire

Werner Koch

Assecador d'aire sec que estalvia fins a un 40% d'energia

Fotografia de Assecador d'aire sec que estalvia fins a un 40% d'energia
El disseny compacte dels assecadors d'aire sec de Werner Koch, representada per Helmut Roegele, es basa en una tecnologia punta acreditada, de la qual el nom Koch és garantia des de fa dècades. D'aquesta forma, l'alt valor d'utilitat ve dau pels valors interns del seu equipament una interface CPU per al comandament i el control del PC o el comandament Koch patentat per a l'estalvi d'energia i el punt de rosada fins a -55 °C garantits.

El consum d'energia es pot reduir en un 40% real enfront de la versió sense regulació. Els clars displays fan possible un confort de maneig modern. En els seus assecadors d'aire sec es pot veure amb una sola mirada, quin estat de servei existeix en aquest moment. Ja sigui el punt de rosada o la temperatura d'assecat, la segura manejabilitat es redueix a unes poques tecles.

Tots els aparells de Koch es poden adaptar entre si sense problemes (sense eines i amb solament uns pocs moviments). D'aquesta forma s'obté un sistema d'instal·lacions que s'adapta individualment a les necessitats del client i que ve des de la màquines més petita fins a la més gran.