Roegele, S.A. - Assecadors d'aire

EKO & ÖKO

Assecador d'aire sec

Fotografia de Assecador d'aire sec
L'assecador d'aire sec EKO és un modern disseny basat en la tecnologia provada i testada de les sèries del model CKT. A través de la recirculació de la calor és possible un estalvi d'entre un 20 i 30 % d'energia elèctrica, depenent de la temperatura utilitzada per a l'assecat del material.

Si l'EKO és utilitzat juntament amb el sistema de control ÖKO, l'estalvi d'energia pot arribar fins a un 40%.

El sistema de control ÖKO garanteix que els materials sensibles a la calor com: PA, PC, LCP o PCM no es ressequin en els contenidors de reserva. El sistema de control ÖKO evita que ni una petita part de material pugui sortir del contenidor de reserva a causa de la reducció de demanda, incrementant el risc que el flux d'aire sec perjudiqui al material. Quan s'aconsegueix una temperatura específica a la zona superior del contenidor de reserva, el flux d'aire entrant i de tornada és automàticament parat. El contenidor complet es queda en una posició d'atur. La unitat no comença a funcionar de nou si el material no es consumeix o la granza perd temperatura i es refreda.

Entre els beneficis que aporta l'assecador d'aire sec destaca, un estalvi d'energia de fins a més d'un 40%, disponibilitat permanent de material pre-assecat amb la temperatura adequada. La qualitat del producte final aquesta assegurada.

Durant més de 30 anys, Koch-Technik ha estat sinònim d'innovació, precisió, flexibilitat modular i rendibilitat en el barrejat, dosatge, transport i assecat de plàstic. L'ús dels nostres equips i sistemes en més de 4.000 companyies processadores de plàstic a tot el món demostren l'acceptació i alta eficiència dels nostres sistemes en la producció del dia a dia.