Iberfluid Instruments, S.A. - Altres sistemes de pesatge industrial

ALA5

Amplificador compacte de pesaje: per a zona Atex

Fotografia de Amplificador compacte de pesaje
Iberfluid instruments presenta una de les solucions més compacta dins dels amplificadors de pesaje existents al mercat. La novetat del model fabricat per la seva representada Mantracourt, és la possibilitat de ser instal·lat en àrees amb el risc d'explosió que requereixin certificació per a Zona 0.

L'amplificador ALA5, està dissenyat per ser connectat directament a la cèl·lula de càrrega o qualsevol altre tipus de transductor que utilitzi galges extensométricas com a element sensor. L'equip de disseny és molt compacte i de reduïdes dimensions amb 28 mm de diàmetre i 56 mm de llarg (96 mm si s'inclouen els prensaestopas de connexió). La seva execució en acer inoxidable el confereix una alta resistència i permet la seva instal·lació en ambients agressius.

Amb una no linealidad del 0,02 % i una estabilitat de zero del 0,001% / °C, l'amplificador ALA5 pot ser utilitzat en qualsevol aplicació que requereixi una equip fiable i d'alta repeteabilidad. Disposa d'un senyal de sortida 4-20 dt. (2 fils) alimentada en un rang de 9 a 28 Vcc i temperatures de treball des de -40 a 85 °C. La sortida està protegida contra polaritats inverses.

Per a la seva ubicació en àrea classificada, l'amplificador ha de ser associat a un aïllador galvànic de senyal analògic (D1014S de la signa GM International, per exemple) instal·lat en àrea segura. La seva certificació ATEX II G EEx ia IIC T4, permet instal·lar l'equip en Zones 0, 1 i 2.

L'ALA5 està dissenyat especialment per a fabricants de màquines, plataformes, equips d'envasament i totes aquelles instal·lacions on es requereixi una solució compacta, sense display i amb un cost competitiu.