Metmann - Metalúrgica Manlleuense, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Metmann - Metalúrgica Manlleuense, S.A.
Fontcuberta, 32-36 - Pol. Ind. La Coromina
08560 Manlléu (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑938511599  
🖷:  +34‑938511645
w:  www.metmann.com
Fabricant d'equips per a la climatització , tractament de l'aire i ventilació

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Metmann - Metalúrgica Manlleuense, S.A.

MET MANN compta amb una experiència de més de 40 anys en la fabricació i comercialització de productes per a la climatització i tractament de l'aire. La gamma de productes MET MANN ofereix solucions per a tots els sectors industrials i terciaris.

MET MANN exporta els seus productes a països com Portugal, França, Itàlia, Grècia, Bèlgica, Bulgària, Polònia, el Marroc, Algèria, Tunísia, Aràbia Saudita, Colòmbia, Corea del Sud, etc. MET MANN ofereix d'aquesta manera un servei permanent i immediat a més de 2000 distribuïdors repartits en diferents ubicacions geogràfiques.

En els últims anys MET MANN ha triplicat la seva xifra de negoci. Això ha estat resultat d'una forta reestructuració i inversió tecnològica, amb la qual cosa s'ha guanyat en solidesa, però sense perdre competitivitat en el servei, com ho demostra la confiança que any rere any dipositen en MET MANN els nostres clients.

Una mostra dels clients que ja confien en nosaltres: Nutrexpa, Danone, Ford, Cerveses Cruzcampo, Repsol Butà, Bendix Ibèrica Espanya, Casa Santiveri, Michelin, Dulcesol, Derbi...
MET MANN posseeix el certificat de qualitat ISO 9001:2000 el qual acredita de forma oficial que compleix amb tots i cadascun dels paràmetres establerts per la norma. El lema “El confort i la satisfacció són el nostre objectiu” plasma d'una forma clara la filosofia de MET MANN: la plena satisfacció dels nostres clients.

Un rendiment elevat dels sistemes de calefacció i refrigeració es tradueix en un estalvi energètic considerable i una reducció de les emissions nocives per al medi ambient. La normativa mediambiental ha establert uns rendiments mínims per poder comercialitzar aquests aparells i ha fixat que un alt rendiment s'aproxima al 90%. Els generadors MET MANN han obtingut fins a un 92% de rendiment gràcies al seu avançat procés productiu, la qual cosa garanteix l'eficiència i qualitat mediambiental.