Cosemar Ozono, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Cosemar Ozono, S.L.
Pol. Ind. El Cascajal C/ Sisones 2 Nave 19
28320 Pinto (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑916920018  
🖷:  +34‑916920664
w:  www.cosemarozono.es
Higiene alimentària, ambients interiors i tractament aigües.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Cosemar Ozono, S.L.

La innovació constant en el sector de la desinfecció fa de Cosemar Ozó una companyia capdavantera i capdavantera en aquest camp, gràcies als seus productes i serveis basats en l'ozó, mitjançant generadors d'ozó i ozonizadores , i la llum ultra violeta. Ofereixen solucions que s'adapten a les necessitats dels clients, observant a tot moment el principi bàsic de respecte al medi ambient.

Brinden una àmplia gamma de productes i serveis en mercats nacionals i internacionals, en segments tan diferents com Horeco (hotels, restaurants i col·lectivitats), higiene alimentària i indústries alimentàries, conserves de peixos i precuinats, cultius hidropònics, reutilització d'aigües residuals per a reg, eliminació d'olors, fums i gasos contaminants, etc.

Realitzen la instal·lació i manteniment dels equips necessaris segons un estudi previ de les necessitats del client, certificant la desinfecció ambiental dels purificadores d'aire i els paràmetres de control quant a residual d'ozó, ajustat sempre a la normativa nacional i internacional. Així mateix, l'eficàcia en la desinfecció dels purificadores d'aigua s'acredita a través de laboratoris independents.