Coalza Systems, S.L. - Irta Group Packagimg, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Coalza Systems, S.L. - Irta Group Packagimg, S.L.
Partida de La Dama 31
46470 Massanassa (València) Espanya
☎:  +34‑652093636  
w:  www.coalza.com
Màquines per a l'envasament, pesat i complements.

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación
Coalza Systems, S.L. - Irta Group Packagimg, S.L.

COALZA neix com un projecte empresarial, en els anys 60. Actualment el grup està format per tres empreses, destinades a la fabricació i comercialització de maquinària d'envàs i complements. Aquestes tres empreses són:

  • COALZA SL
  • COALZA SYSTEMS SL
  • INDÚSTRIES COMPANY ENVASI I PESAJE SL.

Durant tots aquests anys, l'evolució empresarial ha estat constant, tant en la formació del capital humà (cursos de formació en noves tecnologies), en els sistemes de fabricació (incorporació de maquinària de control numèric) i a la tecnologia de les nostres màquines d'envasament.

Durant els propers anys, el nostre esforç anirà encaminat al desenvolupament de nova maquinària d'envasament, incorporant les últimes tecnologies disponibles.

Actualment disposem d'una plantilla de més de 50 professionals, disposats a oferir al client qualsevol solució al món de l'envasament, prestant-los els millors serveis d'assessorament i el millor servei tècnic possible.

Durant l'última dècada, hi ha hagut un gran esforç dedicat a l'obertura de mercats exteriors, culminant-se amb l'obertura de filials a l'estranger i la realització de Joint Ventures, per facilitar la introducció de les màquines COALZA a tot el món.

Tot aquest esforç empresarial ens ha permès estar present amb les nostres màquines en més de 30 països, amb més de 4.000 màquines instal·lades al mercat espanyol i més de 800 màquines instal·lades en mercats estrangers.