Centrífugas & Decanter, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Centrífugas & Decanter, S.L.
Av. Trabajo 112 - Pol. Ind. San Jorge
30565 Las Torres de Cotillas (Murcia) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑968628678  
🖷:  +34‑968628679
w:  www.machineryaguilar.com
Compra-venda maquinària alimentació.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Centrífugas & Decanter, S.L.

Centrifugas&Decanter és una empresa dedicada a comercialitzar amb maquinària d'ocasió dins del sector de l'alimentació.

Una de les nostres activitats principals és la venda de centrifugas, decanter i homogenizadores. Tota aquesta maquinària es ven totalment reconstruïda amb un any de garantia, així com el servei d'engegada i manteniment. Els nostres preus són els més assequibles del mercat amb la màxima garantia, ja que disposem d'una gran infraestructura i un equip humà amb elevada experiència.

Els nostres principals mercats de treball, són empreses dedicades a l'elaboració de vins, sucs, productes làctics, i oli, així com empreses dedicades a tractaments d'aigües residuals i greixos.

Actualment,Centrifugas&Decanter està associada amb altres dues empreses, que en total fa que disposem de 6.000m2 de permanent exposició de maquinària d'ocasió, on es pot trobar línies completes de begudes, conserves vegetals i congelats.

Centrifugas&Decanter, cobreix tots els sectors relacionats com poden ser aigües, begudes refrescants, vins, làctics, olis, sucs, conserves vegetals, etc.